shutterstock_450844804
3-INT_Cam%202%20_Folkvordveien%20B4_FL2%20Livingroom
6-INT_Cam%204%20_Folkvordveien%20B4_FL2%20Kitchen

Folkvordveien B4

7 arkitekttegnede rekkehus

Prosjektet er utsolgt!

Litt tilbaketrukket fra sentrumslarmen, litt nærmere naturen, i et barnevennlig nabolag med passe avstand til sentrum, planlegger vi nå et veldig spennende boligfelt med fokus på høye arkitektoniske kvaliteter. Folkvordveien fra Stolt Bolig har alle kvaliteter til å bli et populært boligprosjekt.

Boligprosjektet Folkvordveien er tegnet med omhu av Sjo Fasting Arkitekter og vil bestå av både eneboliger, vertikaldelte boliger og rekkehus med variasjon i både romløsninger og arealer – tilpasset deg og dine behov.

Boligfeltet B4
Først ut i dette flotte boligområdet er boligfeltet B4 - bestående av sju kjekke og innholdsrike rekkehus fra ca 128 til 166 kvm.  Boligene er tilpasset den moderne familie, og derfor tegnet og bygget for fleksibilitet og familier i utvikling. Dette er boliger som virkelig hilser det gode familielivet velkommen inn. 

 
1-EXT_View01%20people
folkvordveien-logo
FAMILIEVENNLIG. ARKITEKTTEGNET. SENTRALT. 
3-INT_Cam%202%20_Folkvordveien%20B4_FL2%20Livingroom

Innholdsrike familieboliger

i familivennlig nabolag

Høy standard er selvsagt gjennomgående for hele boligen. Store vindusflater som brer seg ut og i full bredde og høyde, hører med til boliger som bygges nå til dags.  Det er likevel verdt å nevne, for det gjør så mye med boligen, med bomiljøet - og med din trivsel. Her tas dagslyset inn i full monn. Selve området vil bestå av småhusbebyggelse og få et helhetlig preg. 
4-INT_Cam%206%20_Folkvordveien%20B4_FL2%20Kitchen
[Klikk for større bilde]

ROMSLIGE boliger og masse lys


Boligene er ikke bare romslige, de er også svært innholdsrike. Hovedinngang og en praktisk biingang ligger i sokkeletasjen. Her ligger det soverommene for barna og et felles bad. Trappa opp tar deg til hovedetasjen med stort og åpent stue, kjøkken samt hovedsoverom med eget tilhørende bad. 
5-INT_Cam%209%20_Folkvordveien%20B4_FL2_Kitchen_Closeup%2001
[Klikk for større bilde]
margit
“Dette er effektive boliger der ikke en eneste kvadratmeter går til spille. Alt en familie trenger, inkludert bod og oppbevaringsplass, er på plass - slik at de rommene vi bruker gir en god opplevelse for store og små. Vi jobber alltid for å få mest mulig ut av de viktige oppholdsrommene og alle boligene er fleksible med mulighet for tre eller fire soverom - alt etter hva som er akkurat ditt behov i denne fasen av livet.”

– Arkitekt Margit Strand Amdal / Sjo Fasting

 

6-INT_Cam%204%20_Folkvordveien%20B4_FL2%20Kitchen
7-Folkvordveien_B4_Balcony_201105
[Klikk for større bilde]

Åpent, luftig – UNDER PERGOLAEN!


B4- boligene har det kvalitetnee som mange leter etter i boligmarkedet idag. Med åpne løsninger, store vindusflater som slipper dagslyset inn og høyt under taket er den gode bo-opplevelsen sikret. Stue og kjøkken har store vindusflater med utsikt i front, som slipper inn godt med lys og direkte utgang til balkong under pergolaen. Det perfekte sted å nyte både sene sommerkvelder og en god bok!
8-EXT_View03%20people
FolkvordB4-Brochure

Last ned

prospekt

Her kan du laste ned Folkvordveien B4-prospekt (PDF-format) for mer utfyllende informasjon om dette prosjektet
Last ned prospekt