B6-B7-jente
INT_Cam01_Folkvordveien%20B6_BoligE_%20FL1Living%20(2)
EXT_B7_Cam08-close

Folkvordveien B6-B7

11 arkitekttegnede boliger i rekke

UTSOLGT!

Litt tilbaketrukket fra sentrumslarmen, litt nærmere naturen, i et barnevennlig nabolag med passe avstand til sentrum, planlegger vi nå et veldig spennende boligfelt med fokus på høye arkitektoniske kvaliteter. Boligprosjektet Folkvordveien fra Stolt Bolig har alle kvaliteter til å bli et populært boligområde.

Prosjektet er tegnet med omhu av Sjo Fasting Arkitekter og vil bestå av både eneboliger, vertikaldelte boliger og rekkehus med variasjon i både romløsninger og arealer – tilpasset deg og dine behov.

Boligfeltet B6-B7
Boligfeltet B6 og B7 består av totalt 11 spenstige og innholdsrike rekkehus fra ca 105 til 159 m2 over to og tre etasjer og er tilpasset den moderne familie i utvikling. Dette er boliger som virkelig hilser det gode familielivet velkommen inn. 

 
EXT_B6B7_Cam01
folkvordveien-logo
FAMILIEVENNLIG. ARKITEKTTEGNET. SENTRALT. 
INT_Folkvordveien%20B7_BoligD_FL1Dining

Variasjon skaper

gode bomiljø

Boligene er ikke bare romslige, de er også svært innholdsrike. Via oppkjørselen, forbi bil- og sykkelparkeringen kommer du inn boligens hovedentré. Her finner du et praktisk gjestetalett og skyvedør inn til husets allrom med kjøkken, spiseavdeling og hovedstue. Herfra har du direkte utgang til terrassen, hagen og en praktisk sportsbod med plass til hageutstyr. 
sara-sperry-Or4_zfGrFuw-unsplash
margit
“Dette er effektive boliger der ikke en eneste kvadratmeter går til spille. Alt en familie trenger, inkludert bod og oppbevaringsplass, er på plass - slik at de rommene vi bruker gir en god opplevelse for store og små. Vi jobber alltid for å få mest mulig ut av de viktige oppholdsrommene og alle boligene er fleksible med mulighet for tre eller fire soverom - alt etter hva som er akkurat ditt behov i denne fasen av livet.”

– Arkitekt Margit Strand Amdal / Sjo Fasting

 

EXT_B7_Cam08-close1
[Klikk for større bilde]

Muligheter oppover


Trappa opp til 2. etasje tar deg til soveromsav-delingen med 3 soverom, bad og eget vaskerom. Husetsforeldre har også egen Walk-in-closet i tilknytning til soverommet sitt.

Velger du den største boligtypen tar du trappa videre opp i 3 etasje hvor du får ca 45 kvm ekstra boltreplass – et soverom nr 4 og en tv stue med direkte utgang til en koselig balkong. Perfekt!
INT_Cam01_Folkvordveien%20B6_BoligE_%20FL1Living%20(2)

SANGEN MELLOM HUSENE


"Sangen mellom husene" er lyden av godt naboskap. Noen ganger kommer den med lyd, i form av et velment  “hei”, en hyggelig prat  i forbifarten eller en samtale over hekken - og latter og glede. Andre ganger kommer den ikke, for den er der bare, som musikk uten lyd - selve godfølelsen som følger med å bo trygt, godt og usjenert med kort vei til verden utenfor. Tenk å ha det sånn da?

Akkurat sånn er det i Folkvordveien.
EXT_B7_Cam08-people