shutterstock_1849580218
shutterstock_1030440019
Folkvordveien%20B9_INT_Cam02a

Folkvordveien B9

8 familievennlige eneboliger i kjede

Helt innerst i det nye boligfeltet på Folkvordveien et lite stykke utenfor sentrumslarmen, litt nærmere naturen, i et barnevennlig nabolag med passe avstand til sentrum, planlegger vi bygging av åtte romslige boliger på ca 177 kvm med arkitektoniske kvaliteter.

"Sangen mellom husene" er lyden av godt naboskap. Noen ganger kommer den med lyd, i form av et velment  “hei”, en hyggelig prat  i forbifarten eller en samtale over hekken - og latter og glede. Andre ganger kommer den ikke, for den er der bare, som musikk uten lyd - selve godfølelsen som følger med å bo trygt, godt og usjenert med kort vei til verden utenfor. Tenk å ha det sånn da? Akkurat sånn er det i Folkvordveien.

Kort om Folkvordveien
De 8 boligene i kjede ligger innerst inne i det populære boligfeltet. Hele feltet består av både eneboliger, vertikaldelte boliger og rekkehus med variasjon i både romløsninger og arealer. I Stolt Bolig har vi både planlagt, solgt og ingangsatt bygging av flere delfelt allerede og vi tror B9 vil passe godt inn i den eksisterende boligmiksen. For med mulighet for 4-5 soverom, kjeller, hage og parkering på egen tomt har man det meste på plass.
Folkvordveien%20B9_EXT_Cam03_Updated
folkvordveien-logo
FAMILIEVENNLIG. ARKITEKTTEGNET. SENTRALT. 
Folkvordveien%20B9_INT_Cam01b

Variasjon skaper

gode bomiljø

Boligene er ikke bare romslige, de er også svært ­innholdsrike. Hovedinngang ligger med direkte inngan fra carporten – hvor du på veien inn passerer den praktiske utvendige sportsboden.

I entréen har du god skapplass og et praktisk gjeste-WC med mulighet for dusj. Fortsett innover til kjøkken, hoved stue og spisestue. Tar du trappen ned i underetasjen – her har du vaskerom, bod, mulighet for bad og en god romslig kjellerstue. Et mulig 5. soverom er også mulig her.
folkvordB9

FLERE SOVEROM

en mulighet oppe

​Tar du trappa opp til 2. etasje kommer du til soveroms-etasjen med tre soverom, stort bad, bod og en TV-stue som også kan bli et soverom nr 4. Herfra har du også utgang til en fin  takterrasse på ca 9 kvm. Nevnte vi at den er sørvendt – perfekt!
Folkvordveien%20B9_INT_Cam02a
shutterstock_1784026379

Kjellerstua

- ungdommens tempel

Ungene vokser til - og ønsker mer plass til seg og sine. Null stress – boligene i Folkvordveien B9 har alle en kjeller på ca 50 kvm hvor du i tillegg til kjellerstue med egen dør eller ekstra soverom også får vaskerom, bod og mulighet for et ekstra WC til etasjens "innbyggere". Praktisk, attraktivt og definitvit et pluss hvis dere ser etter en bolig som skal vokse i takt med familien.
Folkvordveien%20B9_EXT_Cam02_Updated1%20copy2