Kodlidalen%20B1_EXT_Balcony_PRV1
shutterstock_710254894
Kodlidalen%20B1_EXT_Cam02_PRV2_OP2%20copy

Kodlidalen B1

4 arkitekttegnede familieboliger

Fantastisk utsikt nedover dalen, meget gode solforhold, og romslige boliger med boltreplass for store og små føtter -  og litt på “landet-følelsen” -  likevel sentralt på Ålgård. Høres ikke det flott ut? For ja - det er virkelig flott. Feiende flott. Familieflott – øverst i Kodlidalen.
 

I Kodlidalen skal det bygges fire store boliger på 197 kvm og med garage, tilhørende 10 kvm stor sportsbod og carport. Boligene er tegnet av annerkjente Studio Aase Arkitekter og ligger trappet langs veien i front og fint opp mot fjellet i bak med utsikt utover hele Kodlidalen.

Kodlidalen%20B1_EXT_Cam01_PRV2
kodli-logo
FAMILIEFLOTT. ARKITEKTONISK. UTSIKT. 
Kodlidalen%20B1_EXT_Balcony_PRV1

Innholdsrike familieboliger

i perfekte omgivelser

Boligenes fasade er gjennomgående i tre, noe som skaper et harmonisk, men også et dynamisk og levende preg. Som illustrasjonene viser, har arkitektene tenkt på alt som kan bidra til å gjøre den praktiske hverdagen enklere - ned til minste detalj. Dette er boliger for moderne mennesker som vet akkurat hvordan de vil ha det. Du fortjener å bo godt!
Kodlidalen%20B1_INT_Cam01
[Klikk for større bilde]

Praktiske boliger med store vindusflater og masse lys


Boligene er ikke bare romslige, de er også svært innholdsrike. Fra sokkeletasje kommer man opp via trapp til hovedetasje med stue, kjøkken og hovedsoverom med eget tilhørende bad. Stue og kjøkken har store vindusflater med utsikt i front, som slipper inn godt med lys.

    >  Sjekk ut vår boligvelger

Fra hovedetasjen tar man trappen opp til toppetasjen, som inneholder to soverom, bad og en egen liten tv-stue, lekestue eller leksestue for barna. Herfra kommer man ut på en stor og delvis overdekket takterrasse med fantastiske solforhold og utsikt utover dalen.
Kodlidalen%20B1_EXT_Cam02_PRV2_OP2%20copy
Kodlidalen%20B1_INT_Cam02
[Klikk for større bilde]

Åpent, luftig – vidunderlig!

 

Finnes det noe bedre enn å la føttene gli over gulvet i en splitter ny bolig? Med åpne løsninger og store vindusflater som slipper inn dagslyset er den gode bo-opplevelsen sikret.

Stue og kjøkken i åpen løsning  skaper en harmonisk helhet. Her møter du de gode løsningene som arkitektene i Aros er så godt kjent for. Og nevnte vi takterrassen – den er magisk!

    >  Last ned prospekt for Kodlidalen B1

Kodlidalen%20B1_Overview_PRV1_Revised2