kodli-fam
Int_Sor_Closeup
shutterstock_710254894

KODLIDALEN B21 – TRINN 2

10 lekre i rekke

Boligene våre i Ringtrostveien og Svarttrostveien er svært populære øverst i Kodlidalen på Ålgård. Den flotte utsikten nedover dalen har nok en stor ære for dette - i tillegg til at du har kort vei til det meste. I tillegg gir nok området folk den følelsen som mange jakter - følelsen av å bo litt på landet. 

TRINN 2 i Ålgårds høyeste nabolag er NÅ I SALG!
- Velkommen til Ålgårds høyeste nabolag! Å bo høyt, og ha flott vestvendt utsikt i luftig svev gir utvilsomt en følelse av åpenhet og frihet - frihet til å bo godt. Akkurat slik som du fortjener. De 10 boligene vi skal selge her med utsikt utover Kodlidalen ligger plassert midt mellom Svarttrostveien og Ringtrostveien, som en av de nærmeste naboene til det som kanskje er Ålgårds mest populære storstue - Gjesdal Idrettspark. De flinke folkene i Arkitektkontoret Aros er ansavrlig for boligenes utforming.
Kodlidalen%20B21%20Phase2_Aerial_Cam03-himmel
kodli-logo
FAMILIEFLOTT. ARKITEKTONISK. UTSIKT. 
Kodlidalen%20B21%20Phase2_EXT_Cam02

Svarttrostveien

– to boliger to muligheter

Nedre rekke – rekke 4 i Svarttrostveien – består kun av to boliger på 102 og 104 kvm kvm med hver sin integrerte carport, og sportsbod. I disse boligene er hver kvadratmeter utnyttet til fulle. I første etasje kommer du inn i en romslig entre. Her får du bad, et soverom, vaskerom og en praktisk sportsbod med utgang til carport.

    >  Sjekk ut vår boligvelger
 

Annen etasje byr på åpen løsning der kjøkken går i flukt med stue. Her får du stor romfølelse, som blir ytterligere forsterket av store vindusflater som spiller på dagslyset utenfor. To store soverom og et bad hører også med til denne etasjen - samt en balkong der dager og kvelder kan nytes med flott utsikt.

Kodlidalen%20B21%20Phase2_Aerial_Cam03-himmel_-utsnitt
[Klikk for større bilde]
"Fra alle de 10 boligene har du direkte utgang til egen terrassen hvor du kan nyte en kopp med noe godt - og utsikt nedover i dalen."

 - Arild Espedal / Stolt Bolig
2-Kodlidalen%20B21%20Phase2_EXT_Cam05%20copy2

Ringtrostveien

– for deg som trives på høyden


Rekke 2 i Ringtrostveien består av åtte boliger på ca 108 kvm og ligger på en liten høyde rekk bak rekke 4. Hovedfasaden og terrasse mot nordvest, men parkering og sportsbod på sør-siden. Med bilen parkert i carporten kommer du inn i entrén i andre etasje. Herfra tar du turen inn i en stor stue med store vindusflater og boltreplass for hele familien. På veien passerer du både et bad og soverom/kontor.

    >  Last ned salgsprospekt

Stuen er åpen og luftig, og byr på dagligstue, spise -stue og kjøkken med egen spiseplass i ett. Herfra har du direkte utgang til romslig balkong der du kan slappe av til nydelig utsikt fra høyden.

SOVEROM OG HageROM


Går du ned trappene til første etasje finner du to soverom - der det ene er et stort foreldresoverom med utgang til “hagerområdet”. I tillegg byr denne etasjen på et rom som kan anvendes til hobbyrom eller kanskje din egen hjemmekino. Du har også et bad og et vaskerom i denne etasjen. 
Ext_Close%201
[Klikk for større bilde]

Sykkelparkering og ekstra oppbevaring


Men hvor er sykkelparkeringen og en god romslig sportbod? De finner du ved siden av hovedinngangen på oppsiden - i tilknytning til carporten. Praktisk!
Int_Sor_Main