shutterstock_364241330
Int_Nord_Closeup%202
shutterstock_738813280

Kodlidalen B21

14 lekre i rekke

UTSOLGT!

Kodlidalen på Ålgård er blitt et svært populær boområde. Den flotte utsikten nedover dalen har nok en stor ære for dette - i tillegg til at du har kort vei til det meste.  I tillegg gir nok også området folk den følelsen som mange jakter - nemlig følelsen av å bo litt på landet. 

Ålgårds høyeste nabolag
- Så velkommen til Ålgårds høyeste nabolag! Å bo høyt, og ha flott vestvendt utsikt i luftig svev gir utvilsomt en følelse av åpenhet og frihet - frihet til å bo godt. Akkurat slik som du fortjener. De 14 boligene  vi skal selge her med utsikt utover Kodlidalen ligger plassert midt mellom Svarttrostveien og Ringtrostveien, som en av de nærmeste naboene til det som kanskje blir Ålgårds mest populære storstue - Gjesdal Idrettspark. Arkitekturen er de flinke folkene i Arkitektkontoret Aros som har stått for.Husbanken har innvilget søknaden om lån til PROSJEKTET

Nå kan du som kjøper søke om Husbanklån, til markedets beste rente, ved kjøp av bolig i prosjektet! Flytende rente (nominell) per april 2023 er 2,755%! 

Snakk med megler for detaljer
Olav Kristensen | Eiendomsmegler 1
Tlf 900 86 442. | olav.Kristensen@em1sr.no
 

Kodli_B21_cam2_14boliger-1A
kodli-logo
FAMILIEFLOTT. ARKITEKTONISK. UTSIKT. 
3-Kodli_B21_cam1_HR

Svarttrostveien

– når du trenger litt ekstra plass

Nedre rekke – i Svarttrostveien – består av sju lekre og praktiske boliger på ca 124 kvm med hver sin integrerte carport, og sportsbod. I disse boligene er hver kvadratmeter utnyttet til fulle. I første etasje kommer du inn i en romslig entre. Her får du bad, et soverom og et rom som kan romme en hjemmekino eller fungere som hobbyrom.

    >  Sjekk ut vår boligvelger

Annen etasje byr på åpen løsning der kjøkken går i flukt med stue. Her får du stor romfølelse, som blir ytterligere forsterket av store vindusflater som spiller på dagslyset utenfor. To store soverom og et romslig bad hører også med til denne etasjen - samt en balkong der dager og kvelder kan nytes med flott utsikt.
4-Int_Nord_Main
[Klikk for større bilde]
"Fra alle 14 boligene har du direkte utgang til egen terrassen hvor du kan nyte en kopp med noe godt - og utsikt over hele dalen."

 - Arild Espedal / Stolt Bolig
7-Kodli_B21_cam3_HR

Ringtrostveien

– for deg som vil på høyden


Øvre rekke – i Ringtrostveien – består av sju boliger på ca 108 kvm. Hovedfasaden og terrasse mot nordvest, men parkering og sportsbod på sør-siden. Fra entrén i andre etasje kommer du inn i en stor stue med store vindusflater og boltreplass for hele familien. På veien passerer du både et bad og soverom/kontor.

    >  Last ned salgsprospekt

Stuen er åpen og  luftig, og byr på dagligstue, spisestue og kjøkken med egen spiseplass i ett. Herfra har du direkte utgang til romslig balkong der du kan slappe av til nydelig utsikt fra høyden.

SOVEROM OG HageROM


Tar du turen ned trappene til første etasje finner du to soverom - der det ene er et stort foreldresoverom med direkte utgang til “hagerområdet” - hvor du på gode soldager sikkert også treffer gode naboer. I tillegg byr denne etasjen på et rom som kan anvendes til hobbyrom eller kanskje din egen hjemmekino. Du har også et bad og et vaskerom i denne etasjen. 
Ext_Close%201
[Klikk for større bilde]

Sykkelparkering og ekstra oppbevaring


Men hvor er sykkelparkeringen og en god romslig sportbod? De finner du ved siden av hovedinngangen på oppsiden - i tilknytning til carporten. Praktisk!
Int_Sor_Main