Opalveien_INT_NR17_Cam02g
shutterstock_1751753168
Opalveien_INT_NR15_Cam01c

Opalveien

Opal kommer av edelsten

UTSOLGT!

Navnet er godt berettiget til dette boligprosjektet. Det gjelder både i forhold til kvaliteten på husene og til beliggenheten. Boligene er romslige og flott plassert i et etablert og godt skjermet villaområde på toppen av Sandved.

Alle fem boligene er innbydende med fasademessig lekre detaljer der innslag av mur og tre skaper en fin balanse og gir assosiasjoner til det eksklusive og unike. Ikke mindre viktig er disse boligene svært innholdsrike og gir “mye rom for pengene”.

Det forekommer noe variasjon i forhold til de ulike rommenes plassering, men boligene har gode felles kvaliteter.

Gode planløsninger
I alle husene er stuen med integrert kjøkken romslig og gir god romfølelse, som forsterkes av mye glass som slipper dagslyset inn. Boligene er ellers utstyrt med to bad, fire soverom, og tv- stue - som også kan være kontor eller soverom.

Du vil også kunne nyte privatlivets fred alene og sammen med andre i gode omgivelser utendørs. For her får du nemlig terrasser på begge sider i tillegg til en deilig takterrasse.

Akkurat som du vil ha det - og akkurat som du fortjener det! 

Opalveien_EXT_Cam41_PRV3

“Det bygges altfor få slike boligprosjekter i dagens marked. En sjelden mulighet – eller kall det en juvel – i Opalveien.”

 

- Olav Kristensen i Eiendomsmegler 1 

Opalveien_INT_NR15_Cam01a

GODFØLELSEN. HER. NÅ!


Boligene i Opalveien passer selvsagt for alle som ønsker å bo godt. Men det kan godt hende at noen av de spesielt interesserte er familier som føler at de har vokst ut av leiligheten eller rekkehuset de bor i. Det kan også hende at noen av dere som snuser på dette prosjektet allerede bor i dette fantastiske og etablerte boligstrøket og er klare for noe nytt.
Opalveien_INT_NR19_Cam03c
Opalveien_INT_NR17_Cam02g

Lyst og lett inne

frodig og grønt ute

Det gir en deilig følelse å sitte med kaffekoppen og vite at du har det grønt og fint utenfor. Hagene er plassert på solsiden av livet og innbyr til små sysler for den hageinteresserte og lek og moro for små tassende føtter. Her kan rolige stunder nytes alene og sammen med andre. Ute kan fort bli det nye inne med en så flott uteplass. 

Opalveien-bilder
"Velger du boligtypen med kjøkken nede kan du spasere rett ut på terrassen og ta middagen ute!"

 - Arild Espedal | Stolt Bolig
Opalveien_EXT_Cam022
Opalveien_EXT_Cam039%20PRV2%20nopeople