Orstadhagen

På Orstad planlegger vi nå et spennende boligprosjekt med totalt 40 boliger. Kontakt oss for å få vite mer om prosjektet - dette er kanskje rekkehuset eller leiligheten du/dere har ventet på!

INNVENDIGE OG UTVENDIGE HAGER

I arbeidet med å utvikle et god helhetlig boligområde for mennesker i alle livsfaser har utbygger Stolt Bolig og Masiv sammen med arkitekt Studio Aase Arkitektur planlagt mye grønt mellom boligene i form av "innvendige og utvendige" hager, både private og felles. Ut langs Orstadveien anlegges det også en 25 meter (10 meter bredere enn pålagt) felleshage med varierende terreng og flora, som vil skjerme det nye bomiljøet og som skape en god ramme rundt boligene og fellesområdene. 
 

leiligheter OG REKKEHUS

Boligmiksen vil bestå av rekkehus på ca 105 - 120 kvm og leiligheter fra ca 64 - 70 kvm. Gode planløsninger gjør at dette kan bli et godt hjem både for småfamilier som ønsker en bolig nær Orstad sentrum og eldre som vil bo i det "gamle nabolaget" uten alt det "gamle vedlikeholdsarbeidet". Materialvalg og arkitektur vil holde høy kvalitet, og Studio Aase er viden kjent for å tegne gode boligprosjekter hvor detaljene skaper "det lille ekstra".

Meld din interesse til våre folk - og du vil få mer informasjon når dette er klar.

 

Beliggenhet

Det nye boligområdet ligger like ved Orstad Helsehus med lege, vaksinekontor, treningssenter m.m.
Herfra er det kort vei til både Orstad-sentrum, butikker, lekeområder og togstasjon. 

Ansvarlig for utvikling:

masiv logologo stoltbolig small
PROSJEKTET UTVIKLES I SAMARBEID MED MASIV

Kontakt oss

Disse personopplysningene lagres internt hos oss for å kunne ta kontakt med deg og sende deg relevant informasjon knyttet til din henvendelse. For mer informasjon se vår personvernerklæring.
Stolt Bolig AS
Folkvordveien 11
4318 Sandnes


© Stolt Bolig AS 2016
Design og utvikling: Destino      •      Publiseringsløsning: Destinet
t: 950 72 800
@: post@stoltbolig.no
Stolt Bolig AS
Folkvordveien 11
4318 Sandnes
t: 950 72 800
@: post@stoltbolig.no


© Stolt Bolig AS 2016
Design og utvikling: Destino
Publiseringsløsning: Destinet
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår  personvernernærklæring.