Orstadhagen-bilde-rekke02
tomt-Orstadhagen
oversikts-foto

Orstadhagen

På Orstad planlegger vi nå et spennende boligprosjekt med totalt 40 boliger. Kontakt oss for å få vite mer om prosjektet - dette er kanskje rekkehuset eller leiligheten du/dere har ventet på!

TIL PROSJEKTWEB

INNVENDIGE OG UTVENDIGE HAGER

I arbeidet med å utvikle et god helhetlig boligområde for mennesker i alle livsfaser har utbygger Stolt Bolig og Masiv sammen med arkitekt Studio Aase Arkitektur planlagt mye grønt mellom boligene i form av "innvendige og utvendige" hager, både private og felles. Ut langs Orstadveien anlegges det også en 25 meter (10 meter bredere enn pålagt) felleshage med varierende terreng og flora, som vil skjerme det nye bomiljøet og som skape en god ramme rundt boligene og fellesområdene. 
 

leiligheter OG REKKEHUS

Boligmiksen vil bestå av rekkehus på ca 105 - 120 kvm og leiligheter fra ca 64 - 70 kvm. Gode planløsninger gjør at dette kan bli et godt hjem både for småfamilier som ønsker en bolig nær Orstad sentrum og eldre som vil bo i det "gamle nabolaget" uten alt det "gamle vedlikeholdsarbeidet". Materialvalg og arkitektur vil holde høy kvalitet, og Studio Aase er viden kjent for å tegne gode boligprosjekter hvor detaljene skaper "det lille ekstra".

Besøk prosjektweben for mer informasjon om boligene.
tomt-Orstadhagen

Beliggenhet

Det nye boligområdet ligger like ved Orstad Helsehus med lege, vaksinekontor, treningssenter m.m.
Herfra er det kort vei til både Orstad-sentrum, butikker, lekeområder og togstasjon. 

Ansvarlig for utvikling:

masiv logologo stoltbolig small
PROSJEKTET UTVIKLES I SAMARBEID MED MASIV