Tors%20gate_INT_bolig%201_Cam01a
torsgt_1236779938
IMG_5520

Tors gate

To arkitekttegnede eneboliger

UTSOLGT!

Få minutter fra Sandnes sentrum, inn en liten stikkvei på toppen av Austråttbakken, finner du Tors gate 3. Her planlegger vi to flotte eneboliger på 210 kvm med panoramutsikt mot vest tegnet av den talentfulle arkitekten Kjetil Djuve hos Aros.


Begge boligene er planlagt over 2 etasjer og får et spenstig uttrykk med variasjon i fasadeuttrykk og uterom. Fra terrassen og stuen i andre etasje kan du nyte både utsikten og kveldssolen i vest. Begge boligene leveres med egen garasje på tomt og hage på alle sider av bolig. Dette er kanskje sjansen dere har ventet på.

"Fra allrommet har du direkte utgang til egen terrassen hvor du kan nyte en kopp med noe godt - og utsikt mot vest"

 - Arild Espedal / Stolt Bolig
Tors%20gate_INT_bolig%202_Cam03a

KJØKKENET - HUSETS SOSIALE SONE

Kjøkkenet er en reise i tid. Vi skal ikke gå baklengs,  men bare nevne at en gang var det mors lukkede rom.  I dag er kjøkkenet boligenes hjerte og har ufattelig mange funksjoner. Matlaging og kokkelering selvsagt, men også morgenkaffe, frokosten, kosepraten, krangelen, leksene, venner på besøk. Boligens “headquarter”. Her får du et aldeles nydelig kjøkken - enten du velger husmodellen med kjøkken og allrom i ett, eller velger kjøkkenet tilbaktrukket fra allrom mot øst – med utsikt mot de store jordene.

Tors%20gate_EXT_Cam%2004%20PRV5A
TorsGT-logo
SENTRUMSNÆRT. ARKITEKTONISK. LUFTIG.
Tors%20gate_INT_bolig%201_Cam01a

En god bolig

med flere muligheter

Velkommen inn i til en innholsrik første etasje. Her har arkitekt vært både kreativ og løsningsorientert. For i første etasje finnes entre, bod, bi-inngang med tilgang til garasje og sportsbod, tre soverom, to bad, gang,  trapperom og romslig stue - som går i flukt med kjøkken - pluss tv-stue.

    >  Sjekk ut plantegninger og priser

ANDRE ETASJE – DINE VALG DINE MULIGEHTGERT
Her kan du gå ut på den deilige balkongen, strekke ut armene i luftig svev, og omfavne de flotte omkringliggende omgivelsene. I denne etasjen får du en stor og romslig stue. Vinduene er store og strekker seg fra gulv til tak. Dagslyset svømmer inn, og blir nesten som et møbel i seg selv. Det er jo her livet skal nytes, til hverdags og til fest. Her skal du sitte i ro med en god bok eller smarttelefonen alene, men her skal du også nyte samværet med andre. Nyte gulvets eleganse og naturen utenfor.

For å oppsummere: I andre etasje får du balkong, stue/kjøkken, bad, bod, ett soverom, TV-stue.

Tors%20gate_INT_bolig%201_Cam02b
Bilde-sammensetning