DSCF7423
shutterstock_316112531
DSCF7393

Tranebærstien 26

Innflyttingsklar enebolig på Bogafjell

Kontakt megler for visning

kr 6.590.000 + omk

Velkommen til toppen og Bogafjell og Tranebærstien 26. Med sin flotte plassering og fantastiske utsikt mot vest, passer denne innflytingsklare boligen for deg og dine, men også for mine, dine og våre.

INNFLYTTINGSKLART – DET ER DIGG
Å kjøpe nytt er ikke det samme som å kjøpe gammelt. Tar du sats og kjøper deg en ny morgendag i Tranebærstien 26, så trenger du ikke tenke på at vegger skal males, at terrasser skal bygges eller at oppkjørselen skal steinlegges. Her får du alt fiks ferdig og nøkkelen i døra - det er det mange som ønsker seg idag, hvor tiden ikke strekker til mellom lekselesing og trening. Hvam har da tid å prioritere riving av gamle vegger og legging av ny parkett? Det slipper du her i Tranebærstien – det er digg!  

Om boligen
Noen ganger må man få lov til å bruke ordet fantastisk og gå på akkord med frykten for å bruke klisjeer. Utsiktboligen går over to etasjer og har en størrelse på 150 kvm med gode og praktiske planløsninger, 3-4 soverom, noe som gir et flott utgangspunkt for enhver familie å skape en god og trygg fremtid sammen. Nevnte vi at prosjektet er tegnet av de flinke arkitektene hos Aros?

VINNER AV PROSJEKTKONKURRANSE "MITT I SANDNES"
Prosjektet er vunnet i tomtekonkurranse regi Sandnes Tomteselskap / Mitt i Sandnes. 
DSCF7396
[Klikk for større bilde]

Velkommen inn

i hovedetasjen

Du parkerer bilen i nivå med øverste etasje og går inn rett fra gateplan. Inngangs­partiet er lyst og fint og du føler deg allerede hjemme.

I denne etasjen, som er boligens hoved oppholdsrom, kjøkken,  stue og spisestue. Alt innrammet av store vinduer på flere sider som gir rikelig lys inn i boligen.  Her er det også et ekstra rom som kan benyttes til tv-stue, kontor eller gjesterom. Taket løfter seg ut mot balkongen hvor det avsluttes som et overbygg. Her kan du sitte ute på kveldene i godt samvær og kanskje noe godt i glasset - eller nyte magiske øyeblikk alene. Vi trenger begge deler.

    >  Plantegninger
DSCF7382

Underetasjen


I underetasjen finner du “master bedroom” i tilknytning til omkledningsrom og to andre soverom. I denne etasjen får du også et i nnbydende og delikat baderom, gang, romslig TV-stue og bod. Herfra er det også direkte utgang til terrasse og hage som grenser til  friområde.

    >  Les mer i prospekt
DSCF7368
DSCF7399
FAMILIEVENNLIG. ARKITEKTTEGNET. SENTRALT. 
DSCF7415“Enten man er familie eller ikke, så er praktiske, funksjonelle og smarte løsninger noe av det aller viktigste ved en bolig. Og ja - denne boligen har i aller høyeste grad akkurat det.“”

–  Salgsansvarlig Tommy Tjelta hos Stolt Bolig

 

DSCF7365
DSCF7391