shutterstock_163959929
30-59_EXT_Cam05
folkvordveien-forside-alle2024a

Villa Folkvordveien

ARKITEKTBOLIG PÅ STANGELAND

Kunne du ha tenkt deg å bo i et nytt og barnevennlig strøk der du kan innta rollen som den hyggelige naboen blant andre hyggelige naboer ? Kunne du også ha tenkt deg at ditt nye bosted var bort fra støy og larm fra sentrum? Da må du handle raskt – for 3 av 4 boliger i Villa Folkvordveien er nå solgt!

Spenstige boliger
De fire boligene vi har utviklet i Folkvordveien nr 55 - 57 - 59 - 101 varierer fra ca 155 - 185 kvm over to plan med beliggenhet i et helt nytt og helhetlig boområde på Stangeland i Sandnes. Alle er tegnet spesielt for å utnytte både sollys og utsyn på den enkelte tomtene. Stilmessig er de holdt i en felles arkitektonisk stil, men med individuelle forskjeller som gir hver bolig et eget særpreg til glede for både kjøpere og boligområdet som helhet. 

NOEN ORD FRA ARKITEKTEN
Arkitekt Bent Eddie har en krystallklar boligfilosofi. “En bolig skal ligge godt i terrenget og tilpasse seg nabolaget og omgivelsene. Samtidig er det viktig å sikre særpreget - de små detaljene som skiller din bolig fra naboen for særpreg er viktig. Derfor er en god og gjennomtenkt plan viktig å ha som utgangspunkt for planlegging av selve boligen. Og det har vi her - i Villa Folkvordveien nr 59!" 
 
folkvordveien-forside-alle-oversikt
folkvordveien-forside-alle-oversikt
folkvordveien-logo-k
sentralt. EKSKLUSIVT. ARKITEKTONISK.
folkvordveien-forside-alle4jpg
folkvordveien-forside-alle4jpg
30-59_EXT_Cam05

Folkvordveien 59

156 kvm - for kjekke folk

BRA. 1. og 2. etasje (156 kvm) • Garasje/hagebod (ca 37 kvm) • Overbygget terrasse (13 kvm)
Smarte grep gjør at boligene har noen arkitektoniske elementer som er felles for alle boligene, samtidig som de også har fått sine individuelle særpreg. Inntrukkede partier skaper spenning i eksteriøret. Store vinduer henter inn dagslyset og bygger opp under en allerede god romfølelse. I denne boligen får du ca 156 kvm ren boligglede, fire soverom, stue i begge etasjer, garasje og carport med plass til to biler og en deilig takterrasse. Boligen ligger i naboskap til bolig nummer 55 og 57.

I øverste etasje finner du en romslig stue med integrert kjøkken. I denne etasjen får du også master soverom, med bad og walk in closet. I første etasje er barn/ungdomsavdeling med stue, bad og tre soverom. Velbekomme!

Last ned prospekt  |  Se prisliste
- Smarte og praktiske planløsninger uten "dødplass" kombinert med moderne arkitektur og en utsikt til å miste pusten av – der har du boligene i Villa Folkvordveien. Legg til at boligene fra Stolt Bolig holder høy kvalitet på materialiteter og innhold gjør at disse boligene vil være attraktiv for mange mennesker - både familier og voksne par med barnebarn.

Salgsansvarlig Olav Kristensen, Eiendomsmegler 1
folkvordveien-far