shutterstock_484111711
Bolig%205_kitchen
EXT_Cam03_Closeup01

Villa Vemork

6 eksklusive villaleiligheter på Trones

Utsolgt!

Å leve handler mye om å bo. Er du en som vurderer å gyve løs på neste epoke av livet - og samtidig ønsker å bo med sjarm og stil? Med kort vei til sentrum, turområder og stadion? Kanskje har ungene vokst helt eller delvis ut av redet?

Kanskje er du klar for å legge massivt vedlikehold på tomt og hus bak deg og gå videre til en bosituasjon der du kan bruke mer tid på akkurat det du vil? Kanskje er du 53, 26, 65, 73, 31, eller 47 år gammel? Målgruppen for dette prosjektet er deg - uansett alder, uansett hvem du er. At Mangfold skaper gode bomiljø -  det vet vi av erfaring. Villa Vemork blir et boligkonsept med de fineste kvaliteter.
EXT_Main%20Cam%201
villavemork
EKSKLUSIVT. ARKITEKTONISK. UTSIKT. 
Bolig%205_%20View%203

Spennende. Spenstig.

Sprekt. Deg!

I Vemorkveien på Trones i Sandnes, få minutter fra sentrum, har vi et meget spennende og annerledes prosjekt for salg. For der, midt i et allerede etablert villastrøk, bygger vi et leilighetsbygg formet som en villa.  Vi tilpasser oss med andre ord villabebyggelsen med nøyaktighet og stil - både i forhold til størrelse og arkitektur.

Her kan du bo helt til solen går ned. Her vil du få det fantastisk - fra morgen til kveld, til hverdags og til fest. Seks leiligheter vil se dagens lys. Prosjektet er tegnet som to volumer - der hvert volum har tre leiligheter over to etasjer. Fellesnevneren er at de alle har gode, private uteplasser.

Men akkurat som dere som kommer til å flytte inn her, er også leilighetene forskjellige. Variasjon skaper gode bomiljø - det har vi i Stolt Bolig alltid visst.

Se plantegninger og priser
VillaVemork
Bolig%201_%20View%203A

1. etasje  – for deg som ønsker kort vei til det grønne


For deg som trives sabla godt ute, og som mer enn gjerne går ut og sitter på terrassen omgitt av det blomster og busker. Her får du din egen perle, som kan nytes til fulle - skjermet fra folk, vær og vind - samtidig som du har utsikt. Her blir det godt å nyte kaffekoppen!

Last ned prospekt
EXT_GARDEN%20MAIN_Closup03
EXT_Cam%20closup%202

2. etasje  – når utsikten trumfer alt annet


I andre etasjei Villa Vemork ligger bolig 5 og 6 som begge er på hele 163 m2, med sportsbod i kjeller, i tillegg til parkering både for bil og sykkel. Her kan man også ta heisen fra parkering direkte opp i sin egen leilighet. Og er du typen - så fortsetter du også hele veien ut på den sørvendt terrassen på 55 m2, delvis overdekket, med nydelig utsikt. Og her blir du kanskje bare sittende.
EXT_Cam%20closup%201
- Smarte og praktiske løsninger kombinert med stor takhøyde bygger opp under en allerede god romfølelse i VIlla Vemork. Leilighetene er utstyrt med høy kvalitet fra gulv til tak. Store vinduer slipper dagslyset inn og gir sitt bidrag til helhet og harmoni.

Salgsansvarlig Olav Kristensen, Eiendomsmegler 1
EXT_Cam03_Closeup04