Gamle%20eikesetervegen_Ext_Cam04%20(1)%204
Folkvordveien-stangeland
shutterstock_1080602768

Gamle Eikesetveien

To arkitekttegnede eneboliger

Noen hundre meter på oversiden av Gausel sentrum, med Jåttånuten i ryggen og utsikt mot Gandsfjorden, planleggger vi to spenstige eneboliger på ca 185 kvm tegnet av den anerkjente lokale arkitekten Torbjørn Fuglestad i Arkvest.

Boligene får et moderne og spennende uttrykk med god variasjon både i uterom, fasadeuttrykk og vinduløsninger. Fra store panoramavinduer i 2.etasje mot fjorden i øst, til lange og smale vinduer i sidefasaden som plukker opp boligens form. Boligene tilpasser seg tomta på elegant vis, samtidig som det tas hensyn til det etablerte bomiljøet og de omkringliggende omgivelsene.

Begge boligene leveres med egen carport på tomt – med en praktisk bod i bakkant – og hage både på forside og bakside av boligen. Her har arkitekten virkelig gjort smarte og smidige valg. 
Gamle%20eikesetervegen_Ext_Cam08%20(1)6b
G-logo
SENTRUMSNÆRT. ARKITEKTONISK. LUFTIG.
interior

Et godt innemiljø

med utsikt og mye dagslys

Fasadesiden peker mot nabohus og har derfor ikke store vindusflater, men høye og tynne vinduer. Dette gjør at du er godt skjermet for innsyn, samtidig som dagslyset hentes inn. På kortsiden, som peker mot fjord og fjell, er derimot vindusflatene store.

    >  Sjekk ut plantegninger og priser

På bakkeplan
I første etasje parkerer du bilen i en integrert carport. Herfra kommer du inn i en hall, som er selve innledningen til boligen. Her er et gjestetoalett praktisk plassert nær trappa som fører opp til annen etasje.
1ml-Eikesetveien-11-prospekt_
"Fra begge boligene har du direkte utgang til egen terrassen i 2.etasje eller ned trappen til bakhagen hvor du kan nyte en kopp med noe godt"

 - Arild Espedal / Stolt Bolig
Gamle%20eikesetervegen_Ext_Cam04%20(1)%204