Gamle-eikesetervegen_Ext_Cam08-(1)6c
Folkvordveien-stangeland
KASTGml-Eikesetveien-11-prospekt_

Gamle Eikesetveien

Spenstige eneboliger med hybel

Noen hundre meter på oversiden av Gausel sentrum, med Jåttånuten i ryggen og utsikt mot Gandsfjorden, planleggger vi to spenstige eneboliger på ca 185 kvm tegnet av den anerkjente lokale arkitekten Torbjørn Fuglestad i Arkvest.

Boligene får et moderne og spennende uttrykk med god variasjon både i uterom, fasadeuttrykk og vinduløsninger. Fra store panoramavinduer i 2.etasje mot fjorden i øst, til lange og smale vinduer i sidefasaden som plukker opp boligens form. Boligene tilpasser seg tomta på elegant vis, samtidig som det tas hensyn til det etablerte bomiljøet og de omkringliggende omgivelsene.

Begge boligene leveres med egen carport på tomt – med en praktisk bod i bakkant – og hage både på forside og bakside av boligen. Her har arkitekten virkelig gjort smarte og smidige valg. 
interior
G-logo
SENTRUMSNÆRT. ARKITEKTONISK. LUFTIG.
Gamle%20eikesetervegen_Ext_Cam04%20(1)%204

Et godt innemiljø

med utsikt og mye dagslys

Fasadesiden peker mot nabohus og har derfor ikke store vindusflater, men høye og tynne vinduer. Dette gjør at du er godt skjermet for innsyn, samtidig som dagslyset hentes inn. På kortsiden, som peker mot fjord og fjell, er derimot vindusflatene store.

    >  Sjekk ut plantegninger og priser

På bakkeplan
I første etasje parkerer du bilen i en integrert carport. Herfra kommer du inn i en hall, som er selve innledningen til boligen. Her er et gjestetoalett praktisk plassert nær trappa som fører opp til annen etasje.
1ml-Eikesetveien-11-prospekt_

Hybel i første etasje

en lønnsom ekstrainntekt

I krevende økonomiske tider hvor både matpriser og strømutgifter øker hadde det vært gunstig med litt ekstra inntekter hver måned. Det har du mulighet å få her i Gamle Eikesetveien – se her. Underetasjen har allerede egen inngang, eget soverom, oppbevaringsplass  og eget bad. Supplerer du med et lite tekjøkken i stuen så er dette en praktisk liten bolig klar for utleie. Og alt er selvsagt 100% lovlig!

    >  Sjekk ut plantegninger og priser

UNGDOMSHYBEL FOR HUSETS “ELDSTE
​Har eldste sønnen eller dattera behov for mer “privatliv? Har de lyst å smak på “voksenlivet” – klare seg alene? I Gamle Eikesetveien har du mulighet til å gi dem en myk start med egen inngang, eget kjøkken og stue, soverom og eget bad. Og med egen dør til trappeoppgangen er dere som familie også sikret muligheten til å fortsatt kunne spise middag sammen når dere ønsker – det er vinn-vinn!
hybel
"Fra begge boligene har du direkte utgang til egen terrassen i 2.etasje eller ned trappen til bakhagen hvor du kan nyte en kopp med noe godt"

 - Arild Espedal / Stolt Bolig
Gamle-eikesetervegen_Ext_Cam08-(1)6c