Krabba_1229169304
Myklebust_EXT_B2_Back_V02
sj%C3%B8bad%20oversikt%205

ALVAKROKEN TANANGER

3 rekkehus med sjøluft

UTSOLGT!

Mellom Hafrsfjord bru og Tananger Ring, nærmere bestemt Jåsund-halvøya, har det vokst fram en landsby ved havet. En landsby med flere tusen mennesker som sammen deler en uslåelig beliggenhet.

Myklebust753 er for deg som vil ha havet tett på, for deg som vil kjenne på elementene, for deg som vil følge båtene gjennom leia.  Fra boligene i Alvakroken bukter småveier, gang og sykkelstier seg nedover mot havet. Med etablerte Tananger like om hjørnet – og kort vei til Stavanger. Akkuratt her – I Alvakroken, Felt K, skal Stolt Bolig bygge 3 familievennlige rekkehus på ca 133 kvm.

DJI_0469
Myklebust-img-3ykk
myklebust-logo
barnevennlig. Sjøutsikt. SANDbad.
Myklebust_EXT_B2_Back_V02

Innholdsrike boliger

tett på sjøluften

De tre boligene på ca. 133 kvm få minutter fra havknausene  ytterst på Myklebust er tegnet av Ark1. Boligene er innbydende,  lyse og lette med store vinduer som henter inn det naturlige  dagslyset og de omkringliggende omgivelsene.

Veien inn i boligen går forbi familiebilen som står parkert i carporten og gjeste-parkeringen  til svigermors lille el-bil. I entréen har du praktisk opphengplass til klær samt dør til bad med wc og dusj og den “utvendige”  boden med direkte utgang til carport. Videre inn i boligen kommer du til et stor og luftig allrom/stue/kjøkken. Rommets størrelse gir deg faktisk mulighet til å øke med ett ekstra soverom i boligen - eller bibliotek – eller kontor. Du bestemmer.

Myklebust_INT_Cam01c
[Klikk for større bilde]

familieetasjen

Opp trappa kommer du direkte inn i stue nummer to. I denne etasjen ligger  også hovedsoverommet, to øvrige soverom, samt et praktisk hovedbad.

Baderommet er der du først setter beina om morgenen og der du går inn for landing om kvelden. Da er det godt å melde at boligene er utstyrt med deilige og innbydende baderom som rammer hverdagene elegant inn.

Badekar til ungene? Selvsagt er det plass til det. Eller er det kanskje mor som skal legge seg der, etter en lang og god joggetur på Kyststien.

Myklebust_INT_Cam%202
"Følelsen av frihet. Følelsen av armslag. Følelsen fra fjorden. Frisk luft i ansiktet når du går kyststien langs sjøen. Ingenting kan konkurrere med det.”

– Olav Kristensen / Salgsansvarlig Eiendomegler 1 "
Myklebust-img-1ykk
Bolig A helt til venstre - bolig B i midten - bolig C til høyre.